KWH-HUURLABEL

HET KEURMERK VOOR ZORGELOOS HUREN

Wonen Meerssen is houder van het keurmerk KWH-Huurlabel. Hiertoe laten wij het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector continu kwaliteitsonderzoeken uitvoeren onder onze huurders. Zij ontvangen daarom regelmatig vragenlijsten waarin hen wordt gevraagd om onze dienstverlening te beoordelen.

Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector

Wonen Meerssen is sinds 2010 lid van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). KWH is een onafhankelijke organisatie die de dienstverlening van woningcorporaties toetst op de volgende onderdelen:

 • Klantcontact
  De klant wil graag zelf kunnen kiezen hoe, wanneer en waar hij met de corporatie in contact komt. Daarom wordt bekeken of de klant tevreden is over het contact met Wonen Meerssen, de bereikbaarheid en de kwaliteit van informatie en communicatie.
 • Verhuizen
  Hoe waarderen onze klanten de dienstverlening bij het zoeken naar een woning, het verhuizen naar de woning en het opzeggen van de huur.
 • Klachten behandelen
  Iedere klant heeft wel eens een klacht. Belangrijk is dat Wonen Meerssen de klant en de klacht serieus neemt. En dat de klant precies weet hoe Wonen Meerssen omgaat met klachten. Onderzocht wordt of klanten tevreden zijn met hoe zij  en de klacht behandeld worden.
 • Onderhoud
  Als iets in of aan de woning stuk is of niet goed werkt, dan wil de klant dat dit snel en goed wordt verholpen. Hoe beoordeelt de klant de dienstverlening bij het uitvoeren van reparaties en onderhoud?

KWH toetst onder meer door continu metingen te houden. Daarbij worden huurders om hun mening gevraagd over onze dienstverlening binnen bovenstaande processen. Zijn onze huurders over het algemeen tevreden, dan ontvangen wij het KWH-Huurlabel.

KWH Gecertificeerd

Sinds 2010 zijn wij de trotse bezitter van het KWH-huurlabel. Dit betekent dat wij voldoen aan een groot aantal eisen voor kwaliteit. Om het label te behouden, blijven wij onze dienstverlening continu verbeteren en afstemmen op uw wensen.

Wilt u meer weten over het KWH-Huurlabel en wat u van ons als mag verwachten op het gebied van dienstverlening? Klik dan op onderstaande knop.

Deel deze webpagina op uw platform!

ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG VERDER!