ONDERHOUD

WIE DOET WAT?

Iedereen wil een goed onderhouden woning, maar dat gaat niet vanzelf. Op deze pagina leest u welke onderhoudswerkzaamheden Wonen Meerssen uitvoert, welke onder het abonnement huurdersonderhoud vallen en wat u zelf moet doen.

Planmatig onderhoud 2022

Op deze pagina vindt u, per kern, de onderhoudsprojecten die voor dit jaar op de planning staan met daarachter het kwartaal waarin de werkzaamheden naar verwachting worden uitgevoerd. Alle datums zijn onder voorbehoud. Bewoners van de betreffende complexen krijgen hierover voor aanvang van de werkzaamheden persoonlijk bericht.

Planning volgt…

Abonnement huurdersonderhoud

Wij zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van het onderhoud aan uw woning. Een aantal kleine zaken moet u als huurder zelf doen. Voor 6,75 euro per maand kunt u een abonnement huurdersonderhoud afsluiten, waarmee u een deel daarvan door ons kunt laten uitvoeren. Bij het tekenen van het huurcontract kunt u zich kostenloos abonneren. Wilt u op een later moment instappen, dan betaalt u 15 euro entreegeld. Opzeggen kan per hele maand met een opzegtermijn van een maand. Meer informatie vindt u in de brochure Abonnement Huurdersonderhoud. Met onderstaande knop kunt u zich aanmelden.

AANMELDEN

Deel deze webpagina op uw platform!

ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG VERDER!

Neem contact op