REAGEREN OP EEN WONING

IK ZOEK EEN WONING

Wanneer u bent ingeschreven, kunt u op de huurwoning(en) van uw keuze reageren. Op deze pagina leest u hoe u dat kunt doen. Ook leest u hier hoe wij woningen toewijzen en hoe u in bijzondere situaties met voorrang een woning kunt huren.

Reageren op een woning

Hebt u zich als woningzoekende bij ons ingeschreven? Dan kunt u reageren op ons woningaanbod. Wij adverteren ons woningaanbod wekelijks in het gratis huis-aan-huisblad De Geulbode, in onze digitale nieuwsbrief en op onze website. Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Dan kunt u met onderstaande knop online reageren op de woning van uw keuze. Wij behandelen alleen volledig en correct ingevulde formulieren. Telefonische reacties en/of reacties per brief worden niet in behandeling genomen.

WONINGAANBOD
REAGEREN
Het toewijzen van woningen

Bij het toewijzen van woningen houden wij in de eerste plaats rekening met hoe lang u staat ingeschreven. Daarnaast kijken we naar uw gezinssamenstelling, leeftijd en inkomen. Voor verschillende woningen kunnen verschillende voorwaarden gelden. Ga daarom voordat u op een woning reageert na of u aan alle voorwaarden voldoet. De voorwaarden worden in de huuradvertentie genoemd. Na het verstrijken van de reactietermijn wijzen wij de woning toe aan de langst ingeschrevene die aan alle voorwaarden voldoet. Alleen diegene krijgt van ons een bericht. Hieronder kunt u nakijken hoe lang deze persoon stond ingeschreven als woningzoekende.

VERANTWOORDING VERHUURDE WONINGEN

Met voorrang een woning huren

Natuurlijk kan het gebeuren dat u door omstandigheden op korte termijn een (andere) woning nodig heeft. In dit soort bijzondere situaties kunnen wij voorrang verlenen. Meer hierover leest u in onze brochure Met voorrang een woning huren.

DOWNLOAD BROCHURE

Deel deze webpagina op social media!

BENT U OP ZOEK NAAR EEN HUURWONING?
Inschrijven