Er blijkt een behoefte te bestaan aan meer transparante en regelmatige informatie vanuit het bestuur van Huudersvereniging Meerssen. Dit is gebleken in de algemene ledenvergadering van HVM. Daarom start HVM deze week met het geven van relevante informatie voor alle huurders van Wonen Meerssen in de Geulbode. U zult in de komende tijd regelmatig een bijdrage van de Huurdersvereniging in de Geulbode kunnen lezen. HVM hoopt hiermee de informatievoorziening aan de huurders uit te breiden en te voorzien in de behoefte. De website blijft echter de belangrijkste informatiebron van HVM. De reden hiervoor is dat huurders via de website direct kunnen reageren. Raadpleeg dus regelmatig de website van HVM: www.huurdersverenigingmeerssen.nl.

In de laatste bestuursvergadering van HVM zijn er verschillende werkgroepen samengesteld. Elke werkgroep gaat zich specialiseren in en bezighouden met een bepaald onderwerpen. Bijvoorbeeld communicatie, financiën, huurdersbelangen, bewonerscommissies, etc. Hierdoor hoopt HVM beter te kunnen onderhandelen met Wonen Meersen, gemeente Meerssen en andere ketenpartners over die specifieke onderwerpen.

HVM wil het belang van Huurdersvereniging Meerssen onderstrepen. Zij hoopt met dit eerste bericht haar inzet beter zichtbaar te maken aan de huurders van Wonen Meerssen. En zij hoopt op positieve bijdragen van haar leden. Wilt u een afspraak maken met een van de bestuursleden? Dan kunt u een mailtje sturen naar hvmeerssen@ziggo.nl of bellen met HVM op tel. 043 851 22 30. Bovendien zijn er op dinsdagmorgen tussen 10:30 en 12:30 uur altijd bestuursleden bereikbaar op het kantoor van HVM. U vindt het kantoor van HVM aan de Past. Nicolaas Creftenstraat 18-06, 6231 HH in Meerssen.