Staat 28 september al in uw agenda? Dan is het namelijk weer tijd voor Burendag. De dag waarop buren in heel het land ervaren hoe leuk het is bij elkaar in de buurt te wonen. En dat is belangrijk, want goede buren doen ertoe. Burendag is dan ook de ultieme gelegenheid om elkaar beter te leren kennen door samen iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.

Doet u (weer) mee?

Het is heel eenvoudig om Burendag te vieren. Bedenk samen met uw buren een leuke activiteit en nodig iedereen uit. Het Oranje Fonds en Douwe Egberts maken samen Burendag extra feestelijk met speciale Burendagpakketten (zolang de voorraad strekt). De pakketten bevatten onder meer posters en uitnodigingskaarten, maar ook spandoeken, vlaggenlijnen, naamstickers en een kleur-je-eigen-Burendag-tafelkleed. Meld uw Burendagactiviteit nu aan op burendag.nl en ontvang gratis het Burendagpakket.

Financiële bijdrage

Het Oranje Fonds stelt budget beschikbaar om Burendagactiviteiten financieel te ondersteunen. Met het beschikbare budget wil het Oranje Fonds zoveel mogelijk buurten helpen. Heeft uw buurt zo’n financiële bijdrage (hard) nodig om de Burendagactiviteit door te kunnen laten gaan? Dan kunt u na het aanmelden van uw activiteit ook geld aanvragen (let op: op = op).

Inspiratie nodig voor het organiseren van een Burendag activiteit?

Op de website van het Oranje Fonds vindt u diverse voorbeelden en draaiboeken. Daarmee organiseert u makkelijk een leuke activiteit bij u in de buurt!