De Ketel heeft er een nieuwe activiteit bij: de Ketel-Tuin. De tuin is gelegen aan de Burgemeester Kisselsstraat tegenover huisnummer 55. In de Ketel-Tuin kunt u samen met het tuinteam van De Ketel naar hartenlust tuinieren en oogsten. Gereedschap is aanwezig en bevindt zich in een afgesloten gereedschapskist. De sleutel is te verkrijgen in De Ketel. De Ketel-Tuin is bestemd voor jong en oud. Samen maken we er iets leuks van. Mocht er overschot zijn aan groente of fruit, dan gaat dat naar de voedselbank.

Omdat Wonen Meerssen De Ketel een zeer warm hart toedraagt, is onze directeur Luc van den Bergh gevraagd om de Ketel-Tuin officieel te openen. Hij zal deze handeling verrichten op dinsdag 11 augustus 2020 om 13.00 uur. Wij hopen op een grote opkomst. Dus graag zien wij u op 11 augustus 2020 om 13.00 uur op de Burgemeester Kisselsstraat tegenover huisnummer 55.

Wilt u ook tuinieren of de helpende hand uitsteken in de Ketel-Tuin? Dan kunt u zich aanmelden in De Ketel, Pastoor Dominicus Hexstraat 70 in Meerssen-West.