Het gemeentebestuur van Meerssen maakt zich sterk om het centrum van Meerssen nieuw leven in te blazen. Zo wil zij de winkelleegstand aanpakken. Verder wil zij het centrum een onderscheidend karakter geven waar fietsers en voetgangers zich veilig en welkom voelen. Ook wil zij de Markt opnieuw inrichten en de omgevingskwaliteit verbeteren. Tenslotte kan en moet de band tussen het centrum en de omringende gebieden sterker.

Deze en andere uitdagingen kan en wil het gemeentebestuur niet alleen aanpakken. Daarom reikt het gemeentebestuur graag de hand aan alle inwoners van Meerssen. Zij vraagt jong en oud, grote en kleine ondernemers, verenigingen en organisaties om mee te denken over een vitaler Meerssen-Centrum.

Samen met jou wil het gemeentebestuur bouwstenen verzamelen. Die bouwstenen moeten vorm en inhoud geven aan een wervende toekomstvisie voor het centrum van Meerssen. Daarom nodigt het gemeentebestuur je van harte uit om donderdag 21 november een bezoekje te brengen aan de pop-up ‘Visietheek’. De Visitheek is geopend tussen 13 en 21 uur en is te vinden aan de Beekstraat 62a. Je kan er shoppen tussen tal van inspirerende concepten ter invulling en verrijking van het centrum. Aan de hand daarvan – en je eigen ideeën – kun je jouw ideale ‘Meerssen-Centrum’ schetsen. Het gemeentebestuur is erg benieuwd wat jij belangrijk vindt en welk droomcentrum je voor je ziet!