Sinds 1 mei 2020 is Eric Donders als projectleider werkzaam bij Wonen Meerssen. Voordat hij bij Wonen Meerssen begon, is Eric werkzaam geweest bij diverse architectenbureaus. Hij heeft onder andere bij Croonenburo5, Ton Vandenbergh en Satijnplus Architecten gewerkt. Hij is begonnen als tekenaar en in circa 25 jaar tijd uitgegroeid tot projectleider. Dit betekent dat hij alle facetten van de bouw, verbouw en renovatie van projecten heeft mogen doorlopen.

In 2015 heeft Eric de overstap gemaakt naar een projectmanagementbureau. Daar heeft hij gewerkt als projectleider voor diverse opdrachtgevers, waaronder scholenstichtingen en gemeenten. Zijn werkzaamheden waren onder andere het opstellen en beheren van meerjaren onderhoudsplannen, planmatig onderhoud, conditiemetingen van gebouwen, bouwbegeleiding en toezicht.

Bij Wonen Meerssen houdt Eric zich onder andere bezig met het verduurzamen van woningen en appartementen. Ook het beheren van meerjaren onderhoudsplannen, planmatig onderhoud, bouwbegeleiding en toezicht behoren tot zijn werkzaamheden.