Dit jaar heeft Wonen Meerssen opnieuw het huurlabel van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector ontvangen. Het bijzondere aan dit label is dat de dienstverlening wordt bekeken door de ogen van de huurder. In het KWH-huurlabel staat aan welke kwaliteitseisen de dienstverlening van een corporatie moet voldoen. Afgelopen jaar heeft Wonen Meerssen maandelijks de kwaliteit van haar dienstverlening laten meten door het KWH.

Bewoners waarderen onze dienstverlening met een totaalscore van 7,5

Bovenstaand cijfer is gebaseerd op de waardering van onze huurders. Misschien bent u afgelopen jaar ook telefonisch of schriftelijk naar uw mening over onze dienstverlening gevraagd. De mening van onze huurders is voor ons absoluut waardevolle informatie. Daarom willen wij u bedanken voor uw inbreng. Met de behaalde cijfers mogen wij ook dit jaar weer het keurmerk KWH-Huurlabel voeren.

Hoewel we het goed doen en trots zijn op het resultaat, kan het natuurlijk altijd beter. Dus gaan we met de aandachtspunten aan de slag en blijven we ook in 2018 de kwaliteit van onze dienstverlening meten.