Dit is de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Het betekent: ik draag een ander een warm hart toe. Iedereen kan de raamsticker gratis aanvragen via de website van het Oranje Fonds. Met dit kleine gebaar kunnen we aan elkaar laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan. 

Een klein gebaar

Door het opplakken van de sticker op uw raam draagt u bij aan iets groters. Want met dit kleine gebaar maken we verbinding zichtbaar. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen. Met de sticker geeft u aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. U laat zien dat u het belangrijk vindt dat we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam weten we dat we er voor elkaar zijn.

Positief geluid

We leven namelijk in een tijd waarin het soms moeilijk is lichtpuntjes te zien. Maar die zijn er, volop. Daarom wil het Oranje Fonds een positief geluid laten horen. Er gebeuren zoveel mooie dingen in ons land. Momenten die warmhartigheid creëren. Mensen die steun bieden als dat nodig is. Het zijn juist die dingen die voor iemand een wereld van verschil kunnen maken. Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken.

Inspiratiegids Niemand Alleen

Iedereen die de raamsticker aanvraagt, krijgt ook een inspiratiegids vol met ideeën om verbinding mogelijk te maken. U kunt vandaag al een glimlach op iemands gezicht toveren met een van de 25 tips. Ook zijn in de gids onder meer landelijke vrijwilligersorganisaties op een rijtje gezet die vrijwillige hulp nu goed kunnen gebruiken.

Verbindend vuurtje

Begint u een verbindend vuurtje? Draag de vlam dan zichtbaar uit. Op uw raam of waar u het dan ook maar passend vindt. Niet voor het Oranje Fonds, maar voor iedereen in ons land.