De coronacrisis lijkt voorlopig nog niet voorbij. Toch willen wij u nog altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Maar wel op een veilige manier. 

Hoe werken we veilig?

We komen alleen langs als we veilig kunnen werken.Daarom vragen we bij het plannen van een afspraak of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheid, benauwdheid en/of koorts. Zo ja, dan vragen wij om opnieuw contact met ons op te nemen zodra uw huishouden weer klachtenvrij is. We komen alleen langs als u hier toestemming voor geeft. Ontvangt u zelf liever uit voorzorg geen mensen in huis? Laat het ons dan weten. Ook als u al een afspraak heeft en u bedenkt zich, mag u ons gerust bellen. Wilt u onze medewerker wel ontvangen? Zorg er dan voor dat de ruimte waarin wij moeten werken vrijgemaakt is, zodat onze medewerker er goed bij kan. Zet de ramen open, zodat de ruimte goed geventileerd wordt. Verblijf zelf in een andere ruimte in huis als onze medewerker aan het werk is. En hou altijd minstens anderhalve meter afstand van onze medewerker.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

Werkzaamheden binnen en buiten de woning gaan gewoon door. Daarbij houden we ons aan bovenstaande regels. Omdat maar twee personen tegelijk de woning in mogen, kunnen werkzaamheden wat langer duren. Wilt u de huur opzeggen? Dan kan dat gewoon. Nadat u de huur hebt opgezegd, komt een van onze medewerkers bij u langs om uw woning te bekijken. Ook hij houdt zich aan bovenstaande regels. Dreigt u door de coronacrisis de huur niet meer te kunnen betalen? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen met u naar een oplossing. Zodra het van de regering mag, openen wij ons kantoor weer voor bezoekers. Hebt u een dringende reden om eerder langs te komen? Bel dan eerst om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur op tel. 043 – 366 47 77.

Tot slot

Veel mensen zitten nu noodgedwongen thuis of werken vanuit huis. En ook de kinderen zijn thuis. Hierdoor neemt het aantal klachten over burenoverlast toe. Houd rekening met elkaar. Probeer geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken. Maar probeer ook begrip te tonen voor uw buren. En let op elkaar. Want in deze tijd is de zorg voor elkaar belangrijker dan ooit.