Winkel- of kantoorruimte op een uitstekende locatie in het sfeervolle winkelgebied van Meerssen. U vindt hier bekende winkelketens als HEMA, Lidl, Kruidvat en Jumbo, naast diverse kwaliteitswinkels op het gebied van onder andere mode en woninginrichting. Hierdoor spreekt het winkelgebied van Meerssen een groot publiek van zowel binnen als buiten de gemeente Meerssen aan. 

Indeling en afmetingen

Het object is gelegen op de begane grond van een monumentaal pand en beschikt over een afgescheiden kantoor/keuken en toilet. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een gezamenlijke tuin met individuele berging. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 80 m², de frontbreedte is circa 7 meter. Bekijk in Google Streetview.

Ligging

Meerssen is strategisch gelegen tussen Maastricht en Maastricht-Aachen Airport. Aansluitingen op de autosnelwegen A2/E25 en A79 zijn zeer nabij. Ook is Meerssen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op loopafstand van het winkelgebied.

Parkeren

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren kan zowel op de openbare weg als op het aan de achterzijde van het object gelegen parkeerterrein. Parkeren voor zowel medewerkers als bezoekers is dus geen probleem.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 875,- per maand, te vermeerderen met de geldende btw.

btw

De huurprijs is met btw belast.

Huurverhoging

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De eerste huurverhoging zal plaatsvinden op 1 juli 2021.

Servicekosten

De servicekosten bestaan uit een voorschot voor de levering van water van € 10,- per maand.

Oplevering

Het object wordt casco opgeleverd. De ruimte beschikt over onder andere een grindvloer, systeemplafond, verlichtingsarmaturen, aluminium kozijnen en dubbele beglazing.

Aanvaarding

Het object is per direct beschikbaar. Aanvaarding gebeurt in overleg.

Zekerheidstelling

Wij vragen een waarborgsom ter grootte van twee maanden nettohuur, te vermeerderen met de geldende btw.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst  is gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief algemene bepalingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact op met Frans Gärtener. Hij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. U kunt hem bellen op tel. 043 – 366 47 11 of een e-mail sturen naar f.gartener@wonenmeerssen.nl.