Wonen Meerssen is met ongeveer 1.800 verhuureenheden de grootste verhuurder in de gemeente Meerssen. Met 16 medewerkers geven we invulling aan de (sociale) woningbehoefte in Meerssen. Dit doen wij door onze huurders een kwalitatief goed en betaalbaar (t)huis te bieden in een leefbare woonomgeving. Vooral diegenen die door hun inkomen of andere omstandigheden moeilijk voor eigen huisvesting kunnen zorgen.

De directie van Wonen Meerssen vormt ook het bestuur. De directeur-bestuurder is belast met het bestuur van Wonen Meerssen en legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen. Hiertoe overleggen de directeur-bestuurder en Raad van Commissarissen zo’n acht keer per jaar. Deze vergaderingen vinden plaats in de avonduren. Om de vergaderingen van de Raad van Commissarissen te notuleren, zoeken wij een:

notulist

Ben jij

… flexibel?
… accuraat?
… secuur
… betrouwbaar?

En heb jij

… minimaal hbo werk- en denkniveau?
… ervaring met notuleren?
… affiniteit met en kennis van de corporatiesector?

Dan hebben wij een interessant aanbod voor je!

Als notulist voor de raad van Commissarissen van Wonen Meerssen notuleer je de vergaderingen van de Raad van Commissarissen van Wonen Meerssen. Vooraf worden de vergaderstukken vanuit Wonen Meerssen tijdig aangeleverd zodat je voorbereid aan de slag kunt gaan. Vervolgens woon je vergaderingen bij en notuleert deze. Tenslotte werk je de notulen uit.

Wij bieden

… een passende vergoeding
… reiskostenvergoeding 

Heb je nog vragen over deze functie?

Luc Van den Bergh beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar op tel. 06 – 23 74 76 65.

Ben je enthousiast over ons aanbod?

Solliciteer dan en stuur vóór 15 november 2022 je motivatie en cv naar l.vandenbergh@wonenmeerssen.nl o.v.v. vacature notulist.