Wonen Meerssen is met ongeveer 1.800 verhuureenheden de grootste verhuurder in de gemeente Meerssen. Met 16 medewerkers geven we invulling aan de (sociale) woningbehoefte in Meerssen. Dit doen wij door onze huurders een kwalitatief goed en betaalbaar (t)huis te bieden in een leefbare woonomgeving. Vooral diegenen die door hun inkomen of andere omstandigheden moeilijk voor eigen huisvesting kunnen zorgen.

Met ingang van 1 september 2022 zijn wij op zoek naar een opzichter voor 36 uur per week (1 FTE).

Ben jij

… technisch onderlegd?
… communicatief sterk?
… proactief?
… resultaatgericht?
… klantgericht?

Kun jij

… middels overreding, persoonlijk overwicht en tact het standpunt van anderen beïnvloeden?
… relevante criteria tegen elkaar afwegen om tot een logisch oordeel te komen?
… je inleven in onze klant en eenduidig je boodschap overbrengen?
… heldere afspraken maken en deze ook nakomen?
… goed onderhandelen en samenwerken?

En heb jij

… een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO 4 niveau?
… rijbewijs B?
… minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie?
… ruime kennis van de wijze waarop offerteprijzen zijn opgebouwd?
… relevante ervaring op installatietechnisch gebied?

Dan hebben wij een interessant aanbod!

Een afwisselende functie met veel sociale contacten, waarin je veelal zelfstandig, maar ook samen met collega’s werkt aan kwalitatief goede woningen in een leefbare woonomgeving voor onze bewoners. Dat doe je door toezicht te houden op de realisatie, voortgang, uitvoering en kwaliteit van werkzaamheden op het gebied van mutatie- en klachtenonderhoud.

Je verricht de (meer complexe) voor- en eindinspecties van mutatiewoningen en probeert tot overeenstemming te komen met de vertrekkende huurder over de wijze van oplevering. Indien nodig maak je werkomschrijvingen, beoordeel je offertes en verstrek je opdrachten aan aannemers. Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt hierbij het administratieve proces. Uiteindelijk zorg je ervoor dat onze woonconsulent de woning tijdig en conform onze basiskwaliteit kan opleveren aan de nieuwe huurder. Gedurende het gehele mutatieproces werk je nauw samen met onze woonconsulent.

Je verricht bouwkundige en installatietechnische inspecties bij complexe reparatieverzoeken. Indien nodig maak je werkomschrijvingen, beoordeel je offertes en verstrek je opdrachten aan aannemers. Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en bewaakt het budget. Ook behandel je aanvragen voor woningaanpassingen op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) en controleer je de uitvoering.

Indien gevraagd adviseer je onze huurders over allerlei zaken die samenhangen met het huurdersonderhoud. Je onderhoudt contacten met diverse aannemers en leveranciers en levert gegevens aan voor het opstellen van periodieke rapportages en analyses, de woningcartotheek en het woningwaarderingssysteem. Tenslotte lever je een constructieve bijdrage aan het team en de organisatie door het signaleren van verbeterpunten en het ondersteunen van collega’s waar nodig.

Wij bieden

… een prima salaris volgens de CAO woondiensten
… goede secundaire arbeidsvoorwaarden
… een tijdelijk contract met kans op een vaste aanstelling
… een informele werksfeer met leuke collega’s

Heb je nog vragen over deze functie?

Frans Gärtener (manager wonen en vastgoed) beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar op tel. 043 – 366 47 11.

Ben je enthousiast over ons aanbod?

Solliciteer dan en stuur vóór 1 augustus 2022 je motivatie en cv naar lvb@wonenmeerssen.nl o.v.v. vacature opzichter. De sollicitatiegesprekken zullen begin augustus plaatsvinden. Als je in deze periode op vakantie gaat, geef dan even aan wanneer je op vakantie bent. Dan proberen wij hier rekening mee te houden. Alvorens een definitieve keuze te maken, kan de kandidaat worden gevraagd om een voorinspectie uit te voeren en een offerteaanvraag uit te werken voor een mutatiewoning.