Informatiebijeenkomst afrekening service- en stookkosten

Woont u in een complex met een gezamenlijke energie-installatie, dan betaalt u uw kosten voor gas en/of elektra niet rechtstreeks aan de energieleverancier, maar dan betaalt u Wonen Meerssen jaarlijks een voorschot voor service- en stookkosten. Deze voorschotten worden eenmaal per jaar afgerekend. Wonen Meerssen werkt hierbij samen met ISTA, een dienstverlener die is gespecialiseerd in het registreren en afrekenen van het individuele verbruik van warmte, water, gas en elektra in wooncomplexen met een gezamenlijke energie-installatie. ISTA levert en installeert in opdracht van Wonen Meerssen de meters, registreert het verbruik en maakt voor iedere bewoner een individuele afrekening.

Omdat wij jaarlijks de nodige vragen krijgen over de afrekening service- en stookkosten, willen wij u de gelegenheid geven om deze tijdens een informatiebijeenkomst met ons te delen. Wij zullen ISTA uitnodigen om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer:     donderdag 30 augustus om 19.30 uur.
Waar:           gemeenschapshuis De Stip, Past. Dom. Hexstraat 10 in Meerssen.

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst tot maandag 20 augustus door een e-mail te sturen aan irb@wonenmeerssen.nl of telefonisch op tel. 043-3664746. Heeft u een algemene vraag over de afrekening service- en stookkosten die u graag tijdens de informatiebijeenkomst beantwoord wilt hebben? Stuur deze dan ook vóór maandag 20 augustus per e-mail naar irb@wonenmeerssen.nl. Deze bijeenkomst is niet bedoeld voor vragen die specifiek op uw eigen situatie betrekking hebben. Die kunt u uiteraard wel aan ons stellen en zullen wij rechtstreeks beantwoorden.

Bij onvoldoende animo kunnen wij besluiten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. In dat geval wordt u daar tijdig over geïnformeerd.

2018-07-27T11:17:26+00:0027 juli, 2018|Nieuws|