Wonen Meerssen is voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor het overgrote deel afhankelijk van aannemers. Een aantal van hen werkt momenteel met een lagere bezetting en sommige van hen nemen momenteel zelfs helemaal geen nieuwe opdrachten aan, met uitzondering van spoedgevallen.

Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om reparatieverzoeken die niet dringend zijn pas na 6 april te melden. Als u een reparatie meldt en deze is niet dringend, dan plannen wij deze ook pas na 6 april. Uiteraard kunt u spoedreparaties gewoon blijven melden. Onze medewerkers en/of aannemers nemen dan passende maatregelen.

Is er een afspraak met u gepland en ontvangt u uit voorzorg liever geen medewerkers van ons of onze aannemers over de vloer? Belt u dan gerust om een nieuwe afspraak in te plannen.

Onze eigen medewerkers werken op dit moment zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat er op ons kantoor met een lagere bezetting wordt gewerkt. Daarom werken wij momenteel alleen op afspraak. Wij verzoeken u echter om zo veel mogelijk thuis te blijven. Een aantal zaken is prima telefonisch af te handelen. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur helpen wij u graag op tel. 043-366 47 77.