Gisteravond trokken weer flinke regen- en onweersbuien over Zuid-Limburg. Ook in de gemeente Meerssen is op veel plekken wateroverlast ontstaan.

Geen acuut gevaar

Hebt u schade aan uw woning maar is er geen acuut gevaar? Onderneem dan zelf actie en/of meld de schade bij Wonen Meerssen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via de WocoAPP. Maar u kunt ook een reparatieverzoek indienen via onze website of bellen met onze klantenservice op tel. 043-3664777.

Wilt u een melding doorgeven over wateroverlast in de openbare ruimte? Bijvoorbeeld bij omgevallen bomen, afgebroken takken, ondergelopen straten, modder en dergelijke. Meld dit dan bij de gemeente Meerssen via info@meerssen.nl. Foto’s en filmpjes zijn hierbij zeer welkom. Of bel het gemeentelijke Klant Contact Centrum op tel. 14 043. U krijgt dan een bandje. Kies dan optie 3 en u wordt doorgeschakeld naar de Meldcentrale in Maastricht.

Geen spoed, wel brandweer

Er is geen acuut gevaar, maar hebt u wel de brandweer nodig? Bijvoorbeeld bij risico op kortsluiting of brand of losliggende putdeksels op de weg. Bel dan de brandweer op tel. 0900-0904.

Acuut gevaar bel dan 112

Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier, bel dan 112.